Transforce Crowdfunding: Een vliegende start met €19K gefinancierd in 24 uur


De recente crowdfundingcampagne van Transforce, een snelgroeiende pakketbezorger uit Vlaanderen, is een daverend succes met een financiering van 19.000 euro in slechts 24 uur. Dit is niet alleen een teken van vertrouwen in het bedrijf, maar ook een bevestiging van hun sterke en verantwoorde bedrijfsmodel.

Sociaal-Verantwoordelijke Logistiek

Transforce staat bekend als een sociaal-verantwoorde logistieke organisatie, met een focus op intern opgeleide bezorgers en vaste contracten, wat leidt tot eerlijke beloning en waardig werk.

Duurzaamheid en Efficiëntie

Transforce verbetert de leveringsefficiëntie met datagestuurde routeplanning, wat resulteert in een succespercentage van 95% bij eerste leverpogingen, en focust op vergroening van depots en de vloot.

Kwaliteitsvolle Service

Scoort 4,6/5 bij 1.700 reviews op Google en Trustpilot. Houdt rekening met klant- en pakket specifieke behoeften

Indrukwekkende Groei

Momenteel 164 actieve klanten, aantal groeit maandelijks gemiddeld met 10 nieuwe klanten 110% omzetgroei tegenover 2022

“Voor ons bij Transforce gaat succes verder dan de cijfers. Het gaat over het creëren van een positieve impact op de gemeenschap en het bouwen van een duurzaam bedrijf dat mensen op de eerste plaats zet. Onze focus ligt op het aanbieden van waardig werk en een eerlijke vergoeding aan onze werknemers, door hen te voorzien van vaste contracten en interne opleidingen. Deze benadering is de kern van onze identiteit en is wat ons onderscheidt in de logistieke sector.”

Nick Hufkens, COO

Conclusie

De succesvolle start van de crowdfundingcampagne van Transforce is een duidelijke indicatie van het vertrouwen en de steun die het bedrijf geniet. Met hun focus op duurzaamheid, sociaal verantwoord ondernemen en kwaliteit, staat Transforce klaar om een nog grotere impact te maken in de logistieke sector. 

Bouw mee aan de toekomst visie van Transforce En haal er zelf ook nog rendement uit!  https://invest.winwinner.be/nl/projects/455-transforce

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

blog

In de kijker

reviews

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Schakel je bedrijf
​​​​​​​een versnelling hoger

Wil je zelf ervaren hoe Transforce  jouw
​​​​​​​bedrijf in de volgende versnelling zet?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen de 24 uur contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.