Transforce: Meer 'force' in je 'deliveries' voor groene leveringen

TRANSFORCE

Over Ons

Steek meer 'force'
​​​​​​​in je 'deliveries'

Transforce: jawel, what’s in a name?
De combinatie van ‘force’, kracht, met de ‘trans’ van ‘transport’ kwam er niet zomaar. Sinds de start in 2016 bouwden wij ons bedrijf uit tot de absolute sterkhouder van ‘parcel’ leveringen in België.
​​​​​​​​​​​​​​
We optimaliseren je leveringen met 'Same Day Delivery' en ''Next Day Delivery'. Heb je heel specifieke noden en wensen? Dan werken we een service op maat voor jou uit!

duurzaam ondernemen

Groene leveringen,
wagens en gebouwen

Onze visie is helder: we zette, ons onvermoeibaar in voor een groenere toekomst. Daarom streven we naar groene leveringen, waarbij we gebruik maken van milieuvriendelijke methoden om uw goederen op verantwoorde wijze te bezorgen.
​​​​​​​Tegen 2025 hebben we ons ook als doel gesteld om maar liefst 50% van onze vloot om te zetten naar milieuvriendelijke alternatieven, zoals elektrische en hybride voertuigen. En ook onze filialen zullen we verduurzamen.

Ontdek Meer

Volg en traceer je pakket

Track & Trace

Interesse in één van onze diensten?
​​​​​​​Maak dan snel een afspraak!

Contacteer ons

verhaal

In duurzamheid maken
​​​​​​​we dagelijks het verschil

We maken het verschil in duurzaamheid: het is onze plicht om zo weinig mogelijk CO2 uit te stoten, wat we realiseren met duurzame voertuigen en een doordachte planning van de ritten.
Alle chauffeurs en medewerkers staan ook op onze payroll. Ze zijn allemaal doordrongen van de ‘Transforce’ filosofie: onderweg en bij de aflevering bij de eindklant zijn ze het visitekaartje van jouw bedrijf.

Ontdek Meer

missie

Jouw verwachtingen overtreffen

We gaan voor transportoplossingen die jouw verwachtingen overtreffen. Klantgerichtheid staat centraal in alles wat we doen, evenals de wil om te innoveren en verder te groeien.
We investeren in open communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je zendingen. Dankzij ons geavanceerde track & trace systeem kan je je goederen in realtime volgen.

Ontdek Meer

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

blog

In de kijker

reviews

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Schakel je bedrijf
​​​​​​​een versnelling hoger

Wil je zelf ervaren hoe Transforce  jouw
​​​​​​​bedrijf in de volgende versnelling zet?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen de 24 uur contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.